Aleksandar Vučić je definitivno neko ko je uradio jako puno za Srbiju u poslednje dve godine. Baš iz tog razloga ne čudi što on prethodne izbore, kao i one prošle apsolutno izdominira kompletnu konkurenciju i opoziciju. Osim što gradi nove puteve, škole, bolnice, on je do sada jako puno puta podelio i jednokratne pomoći, podigao je čak tri puta do sda i osnovice penzija te je dizao i osnovice plata u ovoj zemlji. 

Ako tome dodamo i poticaje koji su bili popularni u prošloj godini, kad aje država podržavala sa čakk 60% za sve one koji su nameravali menjati stolariju, ili ugrađivati solarne panekle, onda ona njegova priča o tome kako će Srbija imati minimalnu platu od 1.500 evra itekako drži vodu. 

Sinoć je opet Aleksandar Vučić gostovao na jednoj srpskoj televiziji, te i ovaj puta ima jako lepe vesti za sve građane Srbije. Tako je na primer rekao:”Za negovateljice, spremačice i kuvarice u socijalnim ustanovama imam lepe vesti da će dobiti 10.000 dinara jednokratnu isplatu. Kada smo davali zdravstvenim radnicima, nismo dali za njih i to je naš dug prema njima”, rekao je Vučić. 

Sve u svemu, prema prva 4 meseca u Srbiji koja su iza nas su jako dobra naglasio je on, a Srbija jedina zemlja u ovom delu Evrope koja je pustila brzu prugu, gde se od Beograda do Novog Sada može sada doći za samo pola sata, i to po ceni od 2300 dinara. Vaša mišljenja o predsedniku Srbije?

 

Ads