Kada je u pitanju Milan Stanković je pevač koji se široj publici po prvi put predstavio u najpopularnije muzičkom takmičenju regiji Zvezdde Granda i to u sezoni u koji e po mišljenju mnogih imala najbolje takmičare. Milan je tada privukao veliku pažnju ne samo svojim talentom i glasom nego i izgledom i stajlnigom i dobio je naiima sprski Džasti Biber.

Tada je on uplovo u vezu sa drugom učesnicom Radom Manojlović i bili su dosta dugo skupa a onda sus e razišli u ne baš dobrim odnosima a kako su tvridli krahu njihiove ljubavi je najviše doprineo pritisak medija. Pre pola godine se ponovo ponovo počelo šuškati o tome da su Milan i Rada ponovo zajedno i da je on razlog zbog kojeg je pevačica prekinula dugogodišnju vezu sa Harisom Berkovićem.

Milan se već neko vreme ne pojavluju u javnosti ina vei se pevanjem ii sav se posvetio veri i vreme provodi obilazeći i manastire u Srbiji. Danas je on potpuno drugačiji čovek od onog momka koji je potencirao poseban imidž na estradi i koji je bio modni uzor mladoj generaciji. On je prvi proofurao uske farmerice, dukseve sa kapuljačom i nakit a nakon nekog vremena je shvatio da estrada i javni život nisu za njega.

Mediji su pisali i da namerava da postane monah a u skladu sa ovom duhovnom promenom došlo je i do toga da je promenio i svoj način ponašanja ali i stil oblačenja pa i celokupan izgled. Njegova najnovija fotka kruži društvenim mrežama i niko ne može da veruje da je u pitanju upravo Milan. Ima dugu crnu kosu koju je zavezao u rep, bradu i brkove a vidljivo se i udebljao a njegov izgled je podelio mišljenja javnosti.

Ads