Većina muškaraca nakon prevare skoro uvijek promjeni svoje ponašanje.

Dejting sajt iz Kanade “Ešli Madison” je napravio istraživanje. Rezultat tog istraživanja je pokazao da šezdeset i jedan posto preljubnika, od 1.400 ispitanih, priznaje da nije blisko sa roditeljima od svog partnera.

Ako vaš partner izbjegava da ide na porodična druženja, razlog bi mogao da upravo bude griža savjesti, pisao je “Daily star”.

Tami Nelson koja je terapeut za parove i autorka knjige “The New Monogamy: Redefining Your Relationship After Infidelity” je objasnila o čemu se zapravo radi:

“Jedan od pokazatelja nezainteresiranosti u braku ili barem u poštovanju monogamije jeste održavanje udaljenosti od roditelja svog partnera ili partnerice” rekla je ona.

Skoro pa polovina preljubnika je rekla da je roditelje svojih partnera vidjela jedno ili čak manje puta godišnje.

Na današnjem vremenu se nažalost brakovi jako brzo okončaju. Partneri lažu, varaju i rade dosta stvari za koje misle da se nikada neće saznati. Ali, ne sumnjaju da takve stvari mogu da ostave trajne posljedice, a to je na kraju razvod braka. Danas je najveći problem raskidanja brakova preljuba, jer su danas mnogi lako zavodljivi. Jedan od problema smo i naveli u članku i na njega bi trebali da obratite pažnju.

Treba da vidite da li vaš partner vodi brigu o vašim roditeljima, jer kako se bude ophodio prema njima isto tako će se ophoditi i prema vama. Ako prema njima bude ružno nastrojen onda će najvjerovatnije isto da bude i prema vama. Tako da treba da obratite pažnju na stvari poput tih.

Ads