U proteklih nekoliko dana vrlo je vjerojatno da ste naišli na video u kojem se pojavljuje djevojka popraćena hashtagom #hawk tuah. Nevjerojatnih 14 milijuna videozapisa koji sadrže ovaj hashtag podijeljeno je isključivo na TikTok-u unutar ovog kratkog vremenskog okvira.

Djevojka je stekla viralnu slavu zahvaljujući odgovoru na pitanje kreatora Tim and Dee TV-a koji intervjuiraju nasumične ljude na ulicama za svoje kanale na društvenim mrežama.

Ovo je priča o djevojci koja je neočekivano postala internetska slava. Dok su uživale u noćnom izlasku u Nashvilleu, njoj i njezinoj prijateljici prišao je influencer koji je postavio pitanje: “Koja radnja u spavaćoj sobi uvijek podivlja muškarce?” Djevojka je bez oklijevanja odgovorila: “Moraš im dati taj jastrebov tuah i pljunuti na tu stvar!” Zatim je pozdravila svog dečka. Vrijedno je napomenuti da je “hawk tuah” onomatopejski prikaz zvuka pljuvanja.

@damoclesfalcon

#hawktuah #sexiestwoman #spitonthatthang #drunkgirl #blonde #lubricate

♬ original sound – DamoclesFalcon

Dana 11. lipnja, Instagram video je podijeljen i brzo je stekao ogromnu popularnost na raznim platformama društvenih medija. Djevojka prikazana u videu osvojila je gledatelje svojom neospornom karizmom i šarmom, potaknuvši znatiželju o svom identitetu. Prema izvješćima međunarodnih medija, vjeruje se da se zove Hailey Welch. No, na veliko razočaranje njezinih brojnih obožavatelja, ovo je jedina informacija o njoj u ovom trenutku. Nakon viralnog uspjeha njezinog videa, Hailey je odlučila deaktivirati sve svoje račune na društvenim mrežama.

Haileyina prisutnost na Redditu također je izazvala znatiželju među brojnim pojedincima. Nekoliko korisnika izrazilo je zbunjenost zbog kontinuiranog pojavljivanja njezinog videa na raznim društvenim platformama. “To je zapravo viralan video koji prikazuje preslatku djevojku koja raspravlja o pljuvanju na svoj penis i koristi duhovitu frazu. Naravno, internet je poludio”, brzo je odgovorio jedan Redditor, a drugi se nadovezao, “U pravu je, siguran sam da muškarci osjetiti zavist.

Jedan tiktoker izrazio je nadu da je njihova ljubav prema njoj jedinstvena samo za njih, samo da bi otkrio da cijeli svijet dijeli isti osjećaj.

Ads