Aleksandra Prijović, sada Živojinović nije mogla ni slutiti u kakvom smjeru će njen život ići kada se tek kao djevojčica prijavila za takmičenje Zvezda Granda. Naime, ona je vrlo brzo pokupila simpatije velikog dijela publike koji je zdušno navijao za nju, a bila je vrlo hrabra na sceni zbog čega se svidjela svima. U to vrijeme, ona se takmičila zajedno sa Amarom Jašarspahićem Giletom, a mnogi su tada tvrdili da su njih dvoje u vezi, iako su oni to demantovali i govorili da su samo prijatelji.

Međutim, pojavio se veliki broj slika koji govori drugačije, a od tada su njih dvoje samo šutili o svemu što se dešavalo. Međutim, nedugo nakon toga, Aleksandra je ušla u novu vezu sa Ljubom Perućicom, koja nije dugo trajala, a nakon toga je upoznala ljubav svog života – Breninog posinka, Filipa Živojinovića. Naime, između njih dvoje je ljubav odmah planula, a onda su se nedugo nakon toga vjenčali i dobili dijete. Brena je vrlo zadovoljna svojom snajkom i u dobrim su odnosima, iako mediji to pokušavaju prikazati drugaćije. Iako imamo priliku vidjeti njih dvoje zajedno u porodičnom štihu, zanimljivo je to da nikada do sada nismo imali prilike vidjeti njihovu kuću na Bežanijskoj kosi koja košta pola miliona eura.

Naime, obzirom da joj je bio rođendan, ona je dobila jako puno poklona te se odlučila zahvaliti svima tako što je sve snimila za društvene mreže i napisala zahvalu. Međutim, kako je snimala poklone vidio se i dnevni boravak, ali i  trpezarija. Vidi se da je sve urađeno sa stilom i da izgleda odlično, pogotovo kad se uzme u obzir koliko novca imaju.

Ads