Od kako su na svet došle društvene mreže, jednostavno iz dana u dan se mogu pronaći razno razne životne ispovesti koje kada se pročitaju svakoga jednostavno ostane bez daha. Popularni serijali “Krv nije voda”, koji je u potpunosti izmišljen, jednostavno se dešava u stvarnosti, i neke sudbine su toliko zapetljane da se njihov konačni epilog definitivno može pretvoriti u neku super uspešnu sapunicu.

U nastavku današnjeg članka vam tako donosimo jednu super priču koja je došla sa tvitera. Kejsi Flores je vođa udruženja Log kabin republikans og Dajmond, organizacije koja reprezentira LGBT konzervativce i njihove saradnike u Americi. On se svakoga dana bavi tim temama na društvenim mrežama, a pomaže ovu zajednicu koliko god je to zapravo moguće, a njegov vlog od pre nekoliko dana je postao jako gledan i na našem području.

Tako je on jedan dan odlučio da ode u jedan balkanski restoran i da proba srpske specijalitete i jela, jer je i on delom srbin, pošto je donor semena za njegovo začeće bio upravo čovek iz Srbije. Otkrio je kako jede burek i ćevapčiće kao i paprikaš, a sataraš i gibanica su mu se posebno svidele. A to što je objavio da je Srbin porijeklom je izazvalo veliki broj komentara, a veliki broj Srba ga je pozdravio i pohvalio, a sve to mu je delovalo jako simpatično, i ruku na srce jako se iznenadio sa tim.

Nakon par podataka koje je sakupio, saznao je da je donor stanoviti Stanko Pejić iz Prištine, čiju spermu je njegova majka Stejsi uzela. Njegov otac nije u Prištini više, a možda ga i nađe, ko zna…

Ads