Moramo da kažemo kako se Anđelka Prpić nalazi u samoj žiži javnosti otkako su se pojavile glasine da je u vezi sa jednim od najboljih prijatelja njenog bivšeg muža Darija Prpića sa kojim je navodno kako smo imali priliku da saznamo ostala u drugom stanu. Glumica je konačno progovorila o čitavom skandalu ali na jedan jak misteriozan način. Gostujući u jutarnjem programu na Prvoj TV je otkrila da se oseća voljeno, srećno i ušuškano. “Baš sam lepo, ušuškano, srećno, ispunjeno. Nekako se osećam voljeno i radujem se godini koja dolazi” – kaže glumica.

Također, glumica za sebe kaže da pored svega što joj se dešava ipak srećna kao i da se trudi da ne analizira svaku sitnicu oko nje. “Svi jurimo za velikim postignućima, nije bitno da li su opipljivi, materijalni. Nekad stvarno nismo svesni da smo već srećni. Svi smo počeli da analiziramo, ja prva, sebe i sve oko sebe, a onog momenta kad probam da to isključim, shvatim da mi je lakše da osetim sreću” – rekla je Anđelka, a onda i rekapitulirala godinu za nama, te otkrila koji momenti su joj bili najsrećniji.

Ona ne krije da ume da bude nadžak ali i naglašava da je vrlo transparentna. ” Ja sam vrlo transparentna i ne moramo da budemo najbliži prijatelji da bih podelila s nekim nešto. To je prosto u čoveku, a malo je i odluka. Meni je prvoj lepše kada uđem u prodavnicu, a nekom me pozdravi, da li taksista ili neko. To je moj cilj – da situacije koje nisu uvek nama omiljene probamo da ih olakšamo. Naravno da umem da budem nadžak. Meni na čelu to piše. Ja i kad hoću da se ne vidi, drugi to vide.” Ostatak čitajte ovde. 

Ads