Mlada žena po imenu Anja Nunez ima 26 godna i živi u Meksiko Sitiju. Anja je već neko vrijeme razvedena te je samohrana majka dvoje djece, pa iz tog razloga radi dva posla. Preko dana ona radi u jednom marketu, a noću radi kao izbacivač u jednom noćnom klubu jer je veliki poznavalac i stručnjak za borilačke vještine. Da njen posao nijelak, to i ona priznaje, a isto tako veoma često na tom drugom poslu zna da uđe u fizičke sukobe sa nekim gostima, najčešće pijanim, koji misle da ako je ona žena, da mogu da se bahato ponašaju prema njoj, i često se zbog toga pokaju. Ona se nekada obračunava i sa pripadnicima kriminalnih bandi kojih u ovom milionskom gradu ima jako mnogo ali se nimalo ne boji za svoj život.

Taj njen drugi posao se nikako ne sviđa njenim roditeljima, mada ona uživa u njemu. Roditelji su u stalnom strahu za njen život, a kako Anja kaže to je bio i jedan od razloga zašto se raspao njen brak. Anja je nakon srednje škole krenula na fakultet, ali je ubrzo se zaljubila u Pabla, te je ubrzo ostala i u drugom stanju. Uslijedilo je i vjenčanje, napustila je školovanje, te se zaposlila u marketu čiji je vlasnik njen otac

Ubrzo je na red došlo i drugo dijete, pa je Anja bila priprana da nađe još jedan posao, kao zaštiar u noćnom klubu, ataj posao je postao glavni problem u njenom braku. Pablo je nakon toga napustio i nju i djecu, a Anja prizanje da je njenog bivšeg najviše užasavao njen nadimak kojeg ima među izbacivačima, a to je ”Zmija”, te da ju je on u stvari napustio jer je znao da čak i njega ona može pretući.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE

Ads