U moru loših vesti koje nam dolaze iz celog sveta, a pre svega iz Ukrajine nikako nam ne idu na ruku, jer jednostavno sve ono što nam je doneo rat u Ukrajini oseti se itekako i na našim prostorima. U poslednjih 14 dana ljudi kupuju kao ludi osnovne životne namirnice, brašna nema nigde ni za leka, ostale hrane ima, ali pitanje je koliko samo zaliha ima? Cene goriva rapidno rastu, pa je tako primera radi samo u Bosni i Hercegovini jutros zabeležen novi skok cene naftnih derivata, očekuje se svakako da i u ostalim zemljama ista stvar da se desi.

Međutim, u odnosu na ostale, predsednik Srbije je već izjavio pre par dana da Srbija nemaa šanse da se nađe u bilo kakvoj krizi jer, zaliha rane i goriva ima za najmanje godinu dana unapred. Da je tamo sve u redu, pokazuje i podatak od jućčer, kada se Siniša Mali ministar finansija oglasio te je rekao da do kraja meseca sledi novih 100 evra finansijske pomoći za sve mlade u Srbiji, a to je rekao na gostovanju na Prva TV. Međutim, onaj ko je navikao da ima, on jednostavno ima, a to se najbolje videlo na primer Ace Lukasa koj ije u subotu oženio sina.

Veliko slavlje u restoranu u Beogradu je bilo bahaćenje na sve strane, a njegove slike i video klipovi kako sedi sa buntom ljubičastih novčanica obišle su sve društvene mreže. Samo za jednu pesme od Šemse Suljaković platio je 1.000 evra. Ostatak novčanica po 500 evra davao je na muziku, i definitivno nije žalio.Ana Stajić je ime Lazarove izabranice, a Aca Lukas je rekao kako je prezadovoljan sa svojom novom snajkom. Evo kako je izgledala pre.

Ads