Jovana Joksimović i Srđan Predojević postali su tema broj 1 u svim medijima u Srbiji zbog odlaska sa televizije Prva. Naime, naravno voditelji odlaze i dolaze dosta često i nikada se od toga ne stvori skandal ili afera, ali postoje situacije poput ovakve gdje imaju dvije strane priče, pa je teško razlučiti koja je zapravo prava istina, iako je ona uvijek negdje između. Ono što se definitivno zna jeste da je došlo do nesuglasica između čelništva televizije i voditeljskog para, ali je prva verzija bila da su sami odlučili otići.

Međutim, kasnije se ispostavilo da oni nisu ni znali za otkaze, kako tvrdi Jovana, sve dok nisu čuli u medijima i kasnije vidjeli na društvenim mrežama objavu televizije Prva: „ Sa samim prestankom radnog angažmana na Prvoj TV, ni Srđan, ni ja, nemamo nikakav problem. Bili smo i na drugim televizijama, odlazili sa njih, i taj proces doživljavamo kao nešto najnormalnije na svetu, proces u kojem ljudi koji vode televizije, i profesionalci koji u njima rade, u nekom trenutku mogu da imaju i različite planove, i različite želje. Rastanak je, u tom slučaju, najprirodnija stvar, i dešava se i bez ljutnje i bez teških riječi, a pogotovo bez laži, to jest, bez nepotrebnog pokušaja pronalaženja opravdanja“ napisala je Jovana na svom profilu.

Međutim, sada se vodi polemika koji bi to televizijski par mogao da ih zamjeni, a čini se da bi to upravo mogla biti Dajana Paunović i Nemanja Velikić, koji se također bave vođenjem jutarnjeg programa. Ovo bi bilo vrlo zanimljivo, obzirom da je i Dajana veoma poznata kao voditeljica, ali i prilično velik udarac za Jovanu.

Ads