Jučer smo mogli na srpsskim portalima da vidimo fotku Jelene Karleuše, koaj se pojavila sa svojim kumom sa venčanja Duškom Kostićem, koji je bio 2008 godine baš njen kum na venčanju sa Duškom Tošićem. Njih dvoje su bili jako dugi niz godina pre toga možda i najbolji prijatelji, ali je onda posle venčanja apsolutno sve puklo.

Duško je inače modni dizajner, a u tom periodu je za Jelenu radio puno modela, te je on u tim danima imao i veliki problem sa zakonom. Uhvaćen je sa velikom količinom opijata, te je optužen za uznemiravanje maloletnih osoba, Dobio je godinu dana kućnog pritvora, a nosio je godinu i po dana i električnu nanogiccu, tako da mu u tim danima svakako nije bilo lako.

Karleuša je na ovim fotkama, ako niste znali inače bila u drugom stanju, a trebala je da se uda za Duška. O toj svadbi se pisalo danima, a Jelena je na ssamom venčanju nosila Kostićevu venčanicu, koja je bila totalno iz drugog vremena, i rađena baš po Jeleninim željama. “Darko kao Darko… Nije mu ni prvi ni poslednji put, hajde ga znaj koje su njegove namere? Ko ga poznaje, zna da ume da bude pomalo neodgovoran. Ipak, kum mi je, pa mu je sve oprošteno”, napisala je Karleuša ispod ovih sada već starih slika.

Jelena je malo pre venčanja bila u Turskoj, a Kostić je kasnio sa venčanicom, tako da je Jelena sama sebi smislila venčanicu, a Kostić je samo doradio njenu ideju koja je na kraju ispala odlično. 

Ads