Tijana Dabčević, popularna makedonska pevačica je u poslednje vreme itekako izbvan scene i o njoj se baš ne piše puno. To je žena koja osim u privatnom životu, je imala i jako velikih problema u zdravstvenom segmentu, te je se jako dugo borila sa zloćudnom bolešću. Razvod od supruga sa kojim je bila u baku punih 11 godina, joj je također jako teško pao.

Međutim, ona je jedna od pevačica koja je u dobrim odnosima sa srpskom pevačicom Jelenom karleušom, a to se mora priznati nije nimalo lako. Ona je tako nedavno o tom prijateljstvu govorila u emisiji “De toksik”, gde je rekla da se divi Jeleni Karleuši, jer je jako teško igrati dve uloge. Biti jedno na bini i pred tv kamrama, i kod kuće biti brižna maajka za dve devojčice, koje su u doba pubertete i adoloscencije. Također je navela da joj je jelena i modni uzor, i da je zna itekako iskopirati u nekim situacijama.

Tijana je zbog visine, pre perioda pevanja bila i manekenka, a bavila se i manekenskim poslom, te joj je jako dobro išlo i u ovoj branši. Krenula je i u posao radio voditelja, i tako se po prvi puuta susrela sa mikrofnom, što joj je na kraju postala i sama profesija. Također je u emisiji rekla i sledeće:” “Na prvoj slici imam jedva 18 godina, tada sam bila manekenka, kao i na drugoj (sa iste revije), treća je sa čuvenog “Makfest” festivala zabavne muzike, tada sam već bila velika i pevala “, napisala je Tijana. Također se pojavio i snimak kada je sa Karleušom snimala emisiju u mini avionu, a na kraju su se survale u mini jezero, ali je to naravno sve bila jako lepa montaža.

Ads