Baba Vanga je bila i ostala jedna od najvećih misterija svih vremena i to ne samo za ovo podneblje nego za čitav svijet. Njena proročanstva lede krv u žilama, a iako je ranije bilo jako puno nevjernika, kada su vidjeli da se sve što je rekla obistinjuje, mnogi su se uhvatili za glavu. Iako danas veliki broj ljudi ne vjeruje u proročice, kada je u pitanju Baba Vanga, od samog pomena njenog imena svima se diže kosa na glavi. Naime, Baba Vanga je otkrivala najveće tajne i užase koji mogu zadesiti ovu planetu, a većina njenih proročanstava su se i ostvarila kroz sve ove godine.

Ono što je posebno zanimljivo jeste da je ona jednom prilikom otkrila i svoje proročanstvo za posebna četiri horoskopska znaka, a to su Škorpija, Strelac, Ribe i Vodolije. Naime, za Škorpije je kazala kako mogu predvidjeti sve i da uvijek imaju osjećaj za buduće događaje, pa ih tako niko ne može prevariti. Obzirom da imaju jak predosjećaj za sve, oni mogu svjesno preuzeti rizike, a ovaj znak inače voli akciju i adrenalin, pa ih to košta njihovih predosjećaja, jer ne žele da ga poslušaju, a onda mogu i da stradaju zbog toga.

Što se tiče Strijelca, on nema taj predosjećaj sve dok ne pronađe unutrašnji mir. Iako imaju intuiciju, ona je povezana sa unutrašnjim zadovoljstvom, pa tako ako ne dođu u to stanje, neće moći razaznati šta je opasno a šta ne. Ribe su produhovljene i oni imaju dubok osjećaj za mir, ali i intuiciju, a to im pomaže da prepoznaju neki velik događaj koji im se sprema, dok su Vodolije također intuitivne, ali oni reaguju na sve na takav način da ih mnogi izopćavaju iz društva jer ih smatraju čudnima.

Ads