U nastavku pišemo o jednoj veoma zanimljivoj temi, a radi se o jednoj baki koja je odlučila da se osveti svom suprugu nakon što je saznala da je on vara. Stariji ljudi mogu biti itekako zanimljivi, jer iza sebe imaju godine životnog iskustva, i od njih uvijek možemo mnogo toga da naučimo, što nam može biti od velike koristi u budućnosti. U večini slučajeva sažalimo se na njih kada ih vidimo stare i iznemogle, ali ne bi trebali da zaboravimo to da su i oni nekada bili mladi, i da su u svojoj mladosti radili razne stvari.

U nastavku vam donosimo priču jedne bake koja ima 94.godine, a čija ispovijest je dostigla nevjerovatnih 13 miliona pregleda na TikToku, i nevjerovatnih 44 miliona pregleda na Fejsbuku. Nju je snimio njen unuk koji je video i postavio na pomenute društvene mreže, gdje je ona postala veoma poznata. Njeno ime je Doris i ona je odlučila da svoju priču podijeli sa svima, a radi se o tome da je ona saznala da je njen muž vara, i onda je smilila pakleni plan kako bi mu se osvetila za to.

Dakle, kako smo gore naveli ona je u pomenutom video snimku pričala o tome kako se ona osvetila svom mužu koji ju je prevario, dok su oni još bili mladi. Tako je baka Doris rekla da se ona sprijateljila sa njegovom ljubavnicom, nakon što je saznala ko je ona, a nije joj otkrila ko je ona, a ponajmanje ko je njen muž. Jednom prilikom njih dvije su izaške na piće, a njegova ljubavnica se toliko napila da je zabila glavu u tanjir koji je bio ispred nje i zaspala. Onda je Doris pozvala svog muža i rekla mu da dođe po “svoju djevojku.” Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima ispod.

Ads