Mnogo je neobičnih situacija koje se mogu desiti kada se neko ženi, a o jako čudnim običajima kako u Srbiji tako i u celoj regiji mogli ste do sada jako puno puta da pročitate. Tako primera radi, jedan mladić se oženio koji je iz Novog Sada za devojku koja je iz Novog Pazara. Međutim, kada su svatovi došli na veselje kod njenih roditelj,a, nazdravljali su sa sokovima i vodom, jer im vera ne dozvoljava da piju alkohol. Međutim, to je u jednu ruku i opravdano, pa zato pre nego što se dvoje odluče za bračni život, trebaju jako dobro da ispitaju ovu drugu stranu, da ih ne bi 5 do 12 dočekalo neko jako veliko iznenađenje.

Mi danass govorimo o slučaju kada se jedan beograđanin oženio za jednu devojku koja je inače iz Kruševca, a kada je shvatio neke stvari, onda ddefinitivno više nije bilo povratka, već je izgovorio sudnbonosno DA, ili bi dobro razmislio pre samog stupanja pred matičara. “”Upoznali smo se na fakultetu i za vreme studiranja, ona je živela u Beogradu. Imali smo zajedničko društvo, tako da smo godinama bili prijatelji. Čim smo započeli vezu, shvatio sam da mi odgovara 100% i da ne želim nijednu drugu devojku.

Kada smo prvi put počeli da pričamo o venčanju, ona mi je rekla da se slaže sa tim da se to dogodi u Beogradu, što me je pomalo i začudilo. Njena majka je rekla da očekuje da se svadba dogodi u Kruševcu i da ne dolazi u obzir da se venčamo u Beogradu. Na početku sam mislio da je to samo njihova prva reakcija, ali kada su stvari odmakle kontroli, shvatio sam da će se desiti onako kako oni žele.” Na kraju je on zbog ljubavi pristao na sve, a danas očekuju i prvog sina da im se rodi.

 

Ads