Po naslovu ste shvatili šta je naša današnja tema, naša domaća estradna scena. Vjerujemo da ste do sada više puta negdje na internetu ili na društvenim mrežama vidjeli fotografiju iz prošlosti neke javne osobe kada je u pitanju naša domaća javna scena, a da ne možete da vjerujete da je riječ baš o toj osobi, jer vam je neprepoznatljiva u odnosu na danas.

Upravo o tome pišemo u nastavku, tako da ćemo se na taj način malo i odmoriti i zaobići loše vijesti i vijesti koje su povezane sa crnom hronikom, koju skoro svaki dan imamo priliku da pročitamo u medijima. Tako ćemo malo predahnuti pa možda malo i zabaviti. Vjerujemo da na prvu i niste mogli shvatiti o kome je riječ, ali mi ćemo vam olakšati pa ćemo otkriti o kome se radi, a riječ je o Suzani Mančić.

Voditeljka i pjevačica Suzana Mančić i dan danas važi za jednu od najljepših žena na našoj domaćoj estradnoj sceni, a svoju karijeru ona je započela pjesmom “Ogledalce, ogledalce”, i tada je imala nepunih 18.godina, a nešto kasnije se ona oprobala i u ulozi voditelja. Suzana je nakon toga vodila i emisiju “Loto”, i tako je dobila i nadimak Loto djevojka. Sada su internetom počele da kruže njene fotografije iz mladosti, a malo ko bi odmah pogodio o kome se radi. Suzana je neko ko je oduvijek plijenila harizmom i ljepotom, a fotografije u nastavku to i dokazuju. Da li ste je prepoznali? Pišite nam u komentarima ispod.

Ads