Svi se još uvijek sjećamo onih famoznih veza, svađanja, afera i teških riječi između Ružice Veljković, Gastoza, Matore i ostale ekipe koja je bila u toj sezoni popularnog rijalitija “Parovi”. Naime, RUžica je oduvijek važila za lijepu djevojku, ali i kao djevojku koja nema dlake na jeziku pa je tako ništa nije zanimalo, osim da ugodi sebi i da istjera pravdu na čistac. RUžicu su mnogi gledaoci i voljeli upravo zbog tih stvari, te im je bila jedan od omiljenih takmičara.

Inače, Ružica je poznata kao kontroverzna rijaliti zvijezda, ali se ipak povukla sa te scene neko vrijeme, pogotovo kada je saznala da je trudna sa svojim sadašnjim partnerom, Markom. Naime, njih dvoje su već podugo u vezi, čak i prije nego je ušla posljednji put u rijaliti, odakle je brzo i izašla, upravo zbog trudnoće. Ona se sa Markom rijetko pojavljuje u javnosti, pa su je tako mnogi povezivali sa raznim imenima, a neki su spominjali i fudbalera Nikolu, kojeg nikada nije spominjala nigdje niti je ikad povezana sa njim. Kako navodi izvor blizak Ružici, Marko je veoma imućan, obzirom da živi i radi u Švicarskoj, gdje se bavi prodajom farmaceutske opreme za cijeli svijet.

On je navodno presretan uz Ružicu, mnogo je voli, pogotovo otkako imaju i dijete, a Ružicu smatra ženom svog života, te je drži kao kap vode na dlanu. Upravo iz tog razloga i ona se odlučila povući malo iz javnosti, kako bi mogli uživati u svom novom životu bez da im neko stalno visi nad glavom.

Ads