U nastavku današnjeg članka pišemo o Kristini Filips koja ima 30 godina koja nam dolazi iz Misisipija. On je bila jedna od najdebljih devojaka na svetu, a broja na vagi pokazivala je čak skoro 338 kilograma a dnevno je unosila preko 7.000 kalorija a iz kuće nije izlazila pune dve godine. Gotovo da nije ustajala iz kreveta a kada bi prošetala nekoliko koraka po sobi, imala je osećaj da će se ugušiti.

Ona je govorila kako se oseća zarobljeno u svom ogromnom telu, a za nastale probelem krivila je mamu i tadašnjeg muža Zaka koji su joj ne samo kupovali oborke brze hrane koje obožavala, već su joj puštali da se prejeda. Ona u jednom momentu nije više mogla da izdrži i obratila se za pomoć lekarima koji su joj rekli da toliko količine masnih naslga mogu da se skinu smao hiriuškim putem, ali da bi uopšte bilo moguće uraditi tu operaciju, morala je da smrša. Također, tu je i početak Kristinine neverovatne transformacije 2014 godine, smršala je neverovatnih 243 kilograma, a više nije na listi najdebljih ljudi na svetu.

Njen proces promene i gubitka kilograma je privukao i pažnju svetske javnosti, te se proslavila učešćem u američkom rijaltii programu u kojem je predstavljen život devojaka koje imaju više od 200 kilograma. “Zarobljena sam u ovom telu u kome ne želim da budem” – rekla je ona tada producentima emisije. Lekari su joj pre osam godina uradili operaciju želuca. Međutim, to nije bilo dovoljno, jer je u organizmu imala velike količine masnih naslaga, te su sa određenih delova tela morali da joj skidaju hirurškim putem. Prema pisanju američkih medija, samo sa svake noge su joj bili uklonili po 20 kilograma masti. Ostatak čitajte ovde. 

Ads