U nastavku današn jeg članka donosimo vam jedan jako zanimljiv događaj koji je kao što i sami možete da vidite se desio u graddskom saobraćaju. Jednostavno kada uđete u taksi ili autobus, ne možete da znate šta će da vas snađe, ili ko že vam možda pomoći na ovaj ili onaj način. Dakako da nije svejedno jednoj ženi da putuje sama po noći, ali ipak kada stigne u autobus, jednostavno se oseća nekako sigurnije, akda je sa njom unutra i vozač. Međutim, ovoj ženi se desilo upravo suprotno, jer ju je konstantno gledao u retrovizoru.

Sve se desilo u Indiju, kada je Šna Kamal koja ima samo 19 godina se vraćala kući sa posla, a na predzadnjoj stanici svi su izašli, a do kraja linije ostala je ona sama unutra. Međutim, tada ju je krenuo obuzimati neobičan strah, i jednostavno joj nije bilo ugodno, jedva je čekalaa da izađe i da krene kući, već je bilo pola 12.

Međutim, on je na predzadnjoj stanici kada su svi izašli, samo nastavio da gleda u retrovizor, i nije kretao. Kada ga je upitala zašto ne kreće, on je rekao da se mora uveriti da devojka koja je izašla iz autobusa u redu. Evo, šta je napisala na svom Fejsbuk profilu:”„Mislim da sam upravo upoznala najboljeg vozača autobusa na svetu! Kada su iz autobusa izašli jedna žena i grupa mladića, ostala sam sama s njim. Stajali smo u mestu, a ja sam ga pitala zašto ne kreće. Kasnije je stao bliže mojoj kući, jer je bio mrak. Nema bolje osobe od njega. Hvala vozaču s linije 753 na brižnosti.“

Ads