Danas u nastavku pišemo o poznatom miljeniku žena, Leni Kravic koji je bio zaljubljen mnogo puta ali ljubav koju je osećao prema svojoj prvoj i jedinoj supruzi Lisi Bonet, bila je nešto posebno. 58 – godišnji kantautor je izbacio pre nekoliko godina memoare pod nazivom Let Love Rule u kojima se raspisao o svom bogatom ljubavmom životu te otkrio kako je izgledalo zaljubljivanje kao i upoznavanje s Lisom.

Kada je u pitanju Lisa ona je bila u 80 tim godinama prošlog veka velika zvezda zahvaljujući ulozi najstarije ćerke u seriji “The Cosby Show”, a mnogi su je muškarci smatrali najlepšom ženom na svetu. Među njima je bio i mladi muzičar Leni, koji je tada bio u ozbiljnoj vezi s Ming Si Lau, ćerkom jednog milionera, s kojom se verio na svoj 21. rođendan. Međutim, njegovo oduševljenje Lisom razorila je tu vezu jer je Leni, i pre ne go što je upoznao glumicu, bio potpuno opčinjen njome, kada ju je po prvi put ugledao na naslovnici TV vodiča, rekao je: “Ovo će biti moja supruga” i od tada nije prestao da sanja o njoj, otkriva.

Napokon su se Leni i Lisa upoznali iza pozornice nakon završetka koncerta grupe New Edition, a on nije znao kako da joj priđe pa je samo izustio Sviđa mi se tvoja kosa. “To je bio otrcani fazon, glupa izjava, jedna od najgorih u istoriji glupih izjava”, napisao je Leni u memoarima. Oni su postali bliski prijatleji i premda se duže vremena ništa među njima nije događalo u romantičnom smislu, pevač kaže kako je njegova verenica Kajli Minog shvatila da je on potpuno opsednut Lisom i da njihova veza ne može uspeti.  Ostatak čitajte ovde. 

Ads