Turbo-folk zvezda devedestih Ivan Gavrilović u jednoj emisiji prije dvije godine otkrio je detalje o romansi sa Marijom Milošević, kćerkom nekadašnjeg predsjednika Slobodana Miloševića, a tada je rekao: “Niko nije upoznao pravu Mariju Milošević, osim mene, to mogu slobodno da kažem. Dugo je ona bila, praktično, jedini disident u Miloševićevom režimu. Prva je, i to bez pardona, upozoravala oca da će ga zbog njene majke Mirjane Marković i brata Marka, na kraju objesiti na Terazijama”.

Gavrilović, koji sada učestvuje u rijalitiju Parovi je ispričao kako ga je u to vrijeme, kada je bio na ljetovanju u Grčkoj, usred ljetovanja uhapsila UDBA, odnosno otela i to baš po nalogu Mire Marković. Tada je, kako Gavrilović kaže, bilo odlučeno da ga totalno unište, te su mu čak, kako navodi, ukrali i ”turbo folk” kojeg je on navodno izmislio sa pjesmom ”200 na sat”, pa se nakon toga i povukao iz javnosti,  o tim vremenima je novinarima otkrio i ove stvari:

” Devedesete godine bile su veoma opasne i promijenile su mi život. Našao sam se na mjestu na kome nije trebalo da budem. Godine prolaze, neko vjeruje, neko ne vjeruje, ali je važno da mi je glava na ramenima i za to mogu samo da zahvalim bogu, ali vrijeme je zaista bilo opasno. U to vrijeme nisam osjećao nikakvu opasnost, putovao sam po svijetu, više sam bio u inostranstvu i avionu nego ovdje. Išao sam u Ameriku, Australiju, Afriku, cijeli Zapad sam obišao. Nisam tražio ništa, nikakav novac, nije mi ništa bilo potrebno da budem popularniji, a desila se i ta zaljubljenost i veza sa Marijom. Vjerojatno je to bilo sumnjivo, a kasnije sam trpio razne pritiske i imao probleme, pa sam morao i da prekinem karijeru.”

Kaže Gavrilović da su ga često ispitivali i bilo im je čudno kako on u vrijeme najveće krize stalno putuje, pa pretpostavlja da su mislili da je on neki špijun, a kako kaže: ” Meni je krivo što mi neko nije rekao „bježi, mali, nije ti ovdje mjesto, to je kćerka predsjednika, najljepši si na estradi, lijepo pjevaš, imaš zelene okice, ajde se skloni“. I ja bih otišao i ne bih je nikad pozvao, moja priča može da bude nauk generacijama” 

Ads