Novak Đoković je svetski najpoznatiji teniser koji ima dva bbrata koji nisu medijske ličnosti. Uprkos tome što nisu u javnosti to medije ne sprečava da se bave njihovim životima. Tako je pre nekoliko dnaa najmlađi od njih trojie Đorđe Đoković imao venčanje sa svojom dugogodišnjom partnericom Saškom Veselinov.

Samo su najbliži prisustvoval ovog događaju i svi su zaista uživali ovim povodom. Saška Veselinov je dugo godina bila voditeljka mnogih programa na malim ekranima ali je sada krenula da se bavii sa modnim dizajnom. Međutim, malo ko zna da je Đorđe pre Saške imao ljubav koja nije baš najbolje završila. Pre Saške, Đorđe je bio šest godina u vezi sa Tijanom Ralić, a svi su prognozirali da će njih dvoje upravo zbog duge veze biti do kraja svojih života međutim to se nije dogodilo.

Oni su se morlai rastati jer je između njih na njihovu ljubav stala daljina. tijana Ralić je studirala u to vreme u Italiji, tačnije u Milanu a Đorđe je imao stallni posao u Beogradu i nije mogao da ga napusti. Oni su svoju vezu prekinuli pre skoor pa 3 godine a ppo svemu sudeći mnogo su se voleli. Na njihovim zajedničkim fotografijama može se videti koliko su bili zaljubljeni, a jednom prilikom je i Tijana pričala o tome. Ona je a svom instagramu sa svojim pratiteljima podelila neke detalje iz njihove veze.

Pratitelji su postavljali pitnja da li je istina da je on želo da se venčaju a Tijana je priznala da je on želio, a da nije ona, ali da to nije razlog zbog koojeg su okončali svoju vezu. Otkrila je da joj je nakon prekida bilo preteško i da se nadala da će se nešto promeniti, ali ipak nije. Kako je rekla, prerasla je i tu osobu i taj odnos pa da su ostali još u vezi bilo bi im mnogo teško. Povodom venčanja Đorđa Đokovića, Tijana Ralić se nije olašavala.

Ads