Kada je u pitanju Dušica Jakovljević ona je naša poznata voditeljka, koja se na malim TV ekranima nalazi već duži niz godina, a koja je slobodno možemo reći najpoznatija javnosti postala kada je počela da vodi najgledaniji rijaliti Zadruga, koji se na našim prostoima emituje već nekoliko godina, i koji je pobrao simpatije mnogih ljudi, kako u Srbiji, tako i u celom našem regionu.

Tako ćemo mi danas da pišemo o jednoj nimalo bezazlnenoj situaciji u kojoj se ona našla a o čemu je jednom prilikom i pričala javno. Radi se o tome da je ona navodno nedeljama vozila džip ispod kojeg je bila bom ba, a oni koji su ga postavili nisu uspeli da ove eksplozivnu napravu aktiviraju. Tako se pisalo kako je to najverovatnije bilo namenjeno njenom tadašnjem dečku sa kjom je ona bila u vezi, a nankon nekoliko sedmica, bomba je ispod auta postala nestabilna, pa je eksplidiraa rano ujutru u ulici Ljutice Bogdana u Beogradu. Voditeljka je u jednoj emisiji pričala o ovome, pa je između ostalog rekla akko je ona morala “brzo da se dovede u red”, zbog djece ali i zbog porodice.

Dušica je u emisiji rekla sledeće: “Nisam bila ugrožena jer nisam bila u kolima. Ja sve te situacije posmatram, ja svoj život posmatram kao film, nekako se uvek izvučem kao golub. Šalu na stranu, ja sam imala druge stvari kojima je trebalo da se bavim, morala sam svojoj deci da to nekako sve objasnim, meni najbliži moji nisu tražili nikakvo obaveštenje, ja sam bila u vezi koja je bila jako lepa, ja nisam bila u vezi sa krimosem. Okej, ja sam imala eksploziju automobila, to se retko dešava kod nas, nije to bilo ni malo prijatno, niti je danas prijatno, bilo je svima očigledno da ja nemam nikakve veze sa tim”, rekla je ona jednom prilikom. 

Ads