U nastavku današnjeg članka malo ćemo da govorimo o domaćim glmcima, koji su nekada bili itekako popularni i kako je vreme prolazilo videlo se da će njihov nivo glume i popularnost jako teško ko danas da dostigne. Miodrag Petrović Čkalja, Ljubiša Samardžić, Bata Stojković su samo neki od njih, koji su i dan danas pojam jako dobre glume, koja se komotno može porediti sa Holivudom i njihoovim zvezdama.

Mi danas ka 0što i sami možete da vidite govorimo o Bora Todoroviću, koji je definitivno obeležio jednu celu epohu glume na ex-Yu prostorima. Bać njegov “Vruć vetar” sa Ljubišom Samardžićem smatra se za jedno od top 5 remek dela Jugoslovenske filmske scene. I njegov sin je danas jedan od najboljih glumaca u regiji, koji ako ovako nastavi definitivno će da ga pretekne po samim uspesima.

Sada je progovorio njegov otac o jednom jako neobičnom nadimku kojeg je dobio kao dete, a to je da su ga svi zezali sa “čvoka”. ” Ujeo me komarac, i na čelu mi se pojavila čvoruga. A kako mi prašina u koju sam stalno upadao nije prijala, ta čvoruga se nikako nije povukla, i bila je tu danima. Prvo su me prozvali “Čvoruga”, a onda sam od milja postao “Čvoka””, koji je također rekao da nikada u filmu nije potpisan sa ovim imenom, mada su ga tako zvali apsolutno svi.

Ads