Poznata pjevačica Nataša Bekvalac je ujedno i jedna od najljepših žena na estradi koja je nježna kao pahuljica i jednostavno kod svakog pobuđuje želju da je zaštiti. Priirpdna ljepota koja je krasi joj baš i nije donijela neku sreću u ljubavnom životu, naprotiv.

Ona iza sebe već ima tri propala braka i nekoliko veza koje također nisu sretno završile i ona sama je izjavila da sve više vjeruje u to da za nju nema prave ljubavi mada nije odustala od potrage za njom. Ipak, Nataša ima svoju djecu koja žive sa njom i veliki je borac bez obzira na sve nedaće kroz koje je prošla.

Iako joj je privatni život većinu vremena u rasulu, njena karijera je i dalje uspješna i svaka pjesma koju izbaci postane hit. Njene pjesme vrlo često biraju i takmičarke u Zvezdama Granda za svoje nastupe pred žirijem, ali nisu svi oni oduševljeni ovakvim izborom. Nedavno je jedna od takmičarki, Marijana Čobanov izabrala da se predstavi pjesmom Sine moj, koju pjeva Nataša Bekvalac.

Jelena Karleuša je bila oduševljena izborom pjesme i načinom na koji ju je otpjevala Marijana a otkrila je i da je bila na Natašinom koncertu i da se rasplakaal kada je ona izvodila upravo ovu pjesmu. Ono što je sve iznenadilo je bio komentar Bosanca koji je rekao da je ova pjesma dobra samo za raspuštenice i da se njemu uopšte ne sviđa jer on ne osjeća nikakvu emociju pošto se nikada nije razvodio. On je rekao da ovakve pjesme samo mogu pjevati raspuštenice kakva je i Nataša sama. Jelena mu je pokušala objasniti šta u stvari znače riječi pjesme ali on nije želio ništa da čuje.

Ads