Srbija vjerojatno ima neke od najljepših voditeljica, mlade, atraktivne i sa stilom vode emisije razne, a zbog toga postaju i vrlo popularne. Inače, voditeljice rijetko dostižu veliku slavu poput recimo estradnih zvijezda i glumica, ali ipak u Srbiji postoji nekoliko voditeljica koje su postale jako popularne kao Jovana Joksimović, Lea Kiš, Sanja Marinković. Dea Đurđević, Irina Vukotić, Ana Mihajlovski, Dušica Jakovljević i slično. Naime, one su vodile vrlo popularna izdanja na televiziji, ali je svaka od njih imala poseban faktor zbog kojeg su postale poznate i imaju obožavaoce.

Svaki put kada neka od omiljenih voditeljica napušta emisiju koju ste gledali, svi budu tužni, mislite da je niko neće moći zamjeniti, a poslije kada dođe nova voditeljica, taj program vam se skoro više ni ne gleda. To je sve prirodno, jer stičemo naviku, ali uvijek treba pružiti priliku novima koji će možda čak i bolje uraditi taj posao. Naime, mnogi su bili razočarani kada je objavljeno da Jovana više neće voditi jutarnji program na TV Prva, a pogotovo jer su je smatrali jednom od najboljih voditeljki. Dugo se nagađalo ko će zauzeti njeno mjesto, a sada su to Marija Savić Stamenović i Marijana Tabaković. Međutim, jutros je došlo do iznenađenja.

Naime, u jutrošnjem programu pojavila se Bojana Ristivojević. voditeljica koju dugo nismo vidjeli na malim ekranima. Ona će naime voditi jutarnji program petkom, a mnogi su se oduševili njenim izgledom, iako na prvu nisu mogli shvatiti šta je obukla na sebe. Naime, njen sako je bio u dvije boje – crna i roza, pa je to pomalo zbunilo sve, ali su je komentarisali na društvenim mrežama kako izgleda odlično.

Ads