Jedna od najpopularnijih pevačica na našoj estradi je svakako legendaarna Lepa Brena. Ona je na muzičkoj estradi poznata preko 40 godina. Smatra se dan je formirala čitavu zajednu novih muzičkih nada , a opstala je sve ove godine. Brena broji mnoge hitove u svojoj karijeri , koji su jako popularni i dan danas, kako sa Slatkim grehom tako ništa manje ni u solo karijeri. Iako se o njenom privatnom životu pre Bobe dosta nagađalo , ipak se ne zna puno, čak se nagađa da je jedno određeno vreme bila u vezi i sa poznatim Sašom Popovićem.

Iako se kroz celu karijeru trudila da svoj ljubavni život drži u privatnosti , uspelo je da se dođe do privatne fotografije sa popularnim frontmenom Bijelog dugmeta – Goranom Bregovićem . Mnogi su nagađali o toj vezi , ali su se uvek na kraju trudili da pojasne svima , pa tako i medijima da su samo prijatelji i da između njih ne postoji ništa više.

U javnost su je procurila i fotografija na kojoj su njih dvoje na njegovoj jahti u poprilično prisnoj pozi. Mogi su tada dovodili Lepu Brenu u vezu sa Goanom, ali s enikada nije ništa dokazalčo. Isto tako, Brega je u tom periodu bio jedan od poželjnijih neženja u celoj regiji. Sve u svemu ostaje nam samo da nagađamo.

Ads