Cijelu Srbiju je potresla vijest da je trudnica Brankica Gigovski Ivanović preminula od zaraze korona virusom. Njen neutješni muž Branislav Ivanović je za kurir.rs ispričao kako nije mogao da prisustvuje saahrani svoje voljene supruge koja je obavljena u Kumanovu 30. jula.

Njih dvoje su živjeli u Vranju a pokojna Brankica još nije bila dobila srpsko državljanstvo pa je on sa njenom porodicom dogovorio da je sahrane u rodnom mjestu u Makedoniji. On je znao da će njemu, da bi ušao na tlo ove države biti potreban negativan PCR test ali nije znao da će odlučiti da je tako brzo sahrane. On je otišao na testiranje, ali papir koji dokazuje da se testirao i da je negativan nije stigao na vrijeme i on nije mogao da otputuje na sahranu.

On jako zamjera što ga nisu pustili makar uz policijsku pratnju da se oprosti od svoje supruge i prisustvuje njenoj sahrani. On u očaju kaže kako nije dobio priliku ni da je posljednji put vidi a ni da se oprosti od nje samo je uspio da je vidi sa deset metara udaljenosti. Pored bola i šoka koji je doživio zbog smrti svoje supruge, on je morao i da juri raznu dokumentaciju zato što je ona bila državljanka Makedonije.

Kada je u pitanju njihov brak on tvrdi da su bili najsretniji na svijetu i da su se jako mnogo voljeli. Tek su počeli da uživaju a onda se sve okrenulo i nje više nema, i sada se ovaj čovjek samo moli Bogu da njegov sinčić bude dobro. Beba je rođena carskim rezom i ima samo 920 grama i nalazi se u inkubatoru ali je njegovo stanje stabilno.

 

Ads