Marija Šerifović jedna je od najpoznatijih pjevačica sa srbijanske estradne scene, ali ona nije samo poznata u Srbiji i regionu, nego i u cijeloj Europi obzirom da je Srbiji donijela prvu pobjedu na takmičenju za najbolju pjesmu Europe, Euroviziji. Za Mariju je to tada bio najveći uspjeh i vinuo ju je u nebesa estrade, a i inače važi za jednu od najtalentovanijih pjevačica zabavne muzike. Marija je također tip koji pretežno pjeva balade i  to joj super stoji, pogotovo jer ona svojim glasom udahne život svakom novom stihu koji otpjeva.

Iako o Mariji znamo dosta što se tiče njene karijere, malo toga se ipak zna o njenom privatnom životu. Ona nikada nije voljela pričati o svojoj intimi, a kamoli o partnerima, ali se ipak javno izjasnila kao pripadnica LGBT populacije. Međutim, svoje partnerke nikada nije javno pokazivala, a jedina veza za koju se znalo je zapravo bila sa muškarcem, poznatim pjevačem koji je također nastupao kasnije na Eurosongu. Međutim, u posljednjih nekoliko mjeseci sve su glasnija šuškanja o tome kako se zabavlja sa snahom jedne od najbogatijih porodica u Srbiji. U prilog ovim pričama ide činjenica da je Marija prije nekog vremena na društvenim mrežama objavila jednu sliku koja je zaintrigirala mnoge.

Naime, ona je uslikala kako se drži za ruku sa anonimnom djevojkom dok šetaju ulicom, ali nikad nije htjela otkriti o kome se zapravo radi. Izvor blizak Mariji je otkrio kako su njijh dvije počele da se viđaju još davno, ali ispočetka nikom nije to zapadalo za oko jer je oko Marije uvijek dosta ljudi. Ali kako je vrijeme prolazilo, već su svi mogli shvatiti da se između njih dešava nešto više.

Ads