Svi jako dobro znaju da je Srbija zemlja vica i dobrog humara te da uvek iskoristi neku jako veliku svetsku vest da se našali na sebi svojsvtven način. Naime, verujemo da svi znate da je jučer sahranjena Kraljica Elizabeta II u Londonu, a sama sahrana je koštala preko osam miliona funti. Mnogi Englezi su uverenja da nije trebalo nešto ovakov ako uzmemo u obzir da je jako velika kriza pristna svuda oko nas.

Kraljica Elizabeta je bila na vlasti punih 70 godina i za engleze je ona sveta dok za njihoove prve susede Škote ona e niko i ništa. Zna se jako dobro istorija ove dve zemlja i koliko je Engleska pokušavala da potlači hrabre i nezavisne škote. Sada je u Srbiji, konkretno u Čačku se pojavilo i par posmrtnica, koje su namenjene kraljici Elizabeti, a nakon par sati e saznalo da iza cele idee stoji par mladih Čačana.

“Godinama unazad šalili smo se na račun njenih godina, bili smo oduševljeni njenim duhom, životom, uvek su oko toga bili neki vicevi i šale. Ideju smo dobili još kada je u stotoj godini umro princ Filip i rekli smo kada bude umrla kraljica stavićemo čitulju u Čačanski glas, međutim to bi nas koštalo čak i do nekoliko hiljada dinara, što je mnogo, jer mi smo uglavnom studenti” – rekao je za RINU jedan od idejnih tvoraca neobične ideje.

Ako kažu nije im bila namera da nekoga ismejavaju pogotovo ne kraljicu:” Nije nam cilj bio da nekoga ismejemo, reakcije su podeljene, neki su to shvatili kao šalu, a oni koji su protiv svega toga, pre svega tih istorijskih dešavanja, oni su to shvatili krajnje ozbiljno i bili su protiv toga” – kaže mladi Čačanin.

Ads