Svetlana Ceca Ražnatović jedna je od najpoznatijih pjevačica na Balkanu, ali i najkontroverznijih javnih ličnosti, ovisno u kojoj državi pitate za nju. Jedni je vole, drugi je ne podnose, ali se njene pjesme ipak slušaju na cijelom Balkanu, tako da nema slavlja ni zabave dok se ne zapjevaju Cecine pjesme. Inače, iako je u javnosti pretežno ostavljala dojam hladne i tajanstvene žene, otkako postoje društvene mreže uvjerili smo se da to nije baš tako. Naime, i Ceca je vrlo aktivna na tim mrežama i često postavlja videa i slike, što je mnogima pomoglo da promjene svoje mišljenje o njoj.

Naime, kroz snimke iz privatnog života vidimo zapravo da je Ceca jedan veliki veseljak i žena koja voli dobar humor kao što voli da se našali i nas svoj i na tuđi račun. Ona i njena djeca vrlo često podijele poneku šaljivu situaciju, koja nasmije sve, ali pokazuje i koliko su oni bliski kao porodica. Obzirom da Ceca voli da se našali, sigurni smo da će je ovaj horoskop baš dobro nasmijati. Naime, neko od njenih fanova je došao ideju da napravi horoskop od Cecinih albuma, pa je tako svaki znak dobio svoje ime po njenom albumu.

Pa tako, ako ste Blizanac u horoskopu, za vas važi fatalna ljubav, svi vas vole ali ne znaju da krijete mračnu stranu, dok su Lavovi Idealno loši, a Rakovi Kukavice. Još ne znamo da li se Ceca pronašla u svom znaku, ali je očigledno da, ako joj pjevačka karijera dojadi, ima karijeru u astrologiji.

Ads