Poznata srpska estradna zvijezda Ceca Ražnatović svoju slavu duguje mnogo čemu. Naravno da su njen glas i pjesme jedan od odlučujućih faktora za njenu popularnost, ali i brak sa Arkanom je učinio isto toliko poznatom.

Ona spada i u red najljepših i najzgodnijih pjevačica u regionu, a odnedavno je postala i baka a o rođenju njenog unuka se pisalo u svim medijima. Ceca malog Željka prosto obožava i ne odvaja se od njega bar sudeći po fotografijama i video snimcima koje postavlja na svoj Instagram profil. Ovaj događaj u porodici Ražnatović i sva strka oko prinove je potakla neke srbijanske medije da prekopaju svoje arhive i pronađu snimke na kojima se nalazi Ceca iz perioda kada je ona sama bila trudna.

Na ovim fotkama se vidi da je ona bila baš lijepa trudnica i vidi se da se nije bila mnogo ugojila. Od Anastasijinog rođenja su prošle 22 godine a Ceca i dalje izgleda mladoliko i mogla bi stati na crtu i mnogo mlađim ženama od sebe kada je njen izgled u pitanju. Ove fotke su nastale prilikom njenog gostovanja u emisiji tada popularnog Minimaksa koji je bio veliki prijatelj sa Cecinim mužem Arkanom.

Tada je jedna gledateljka upitala Cecu koje su ime izabrali za svoju bebu a ona je rekla da će se zvati Anastasija ako bude žensko a ako bude dječak dobiće ime Miloš. Ceca je rodila djevojčicu i nazvali su je Anastasija a već su imali sina Veljka. Veljko je sada dobio sina kojeg je nazvao po svom ocu, Željko.

Ads