Prije godinu dana je lider LDP Čedomir Jovanović priznao da je teniskim reketom udario vlasnika klinike za fizikalnu terapiju. Tačnije onje njega udario dva puta, a kada je bio gost na jednoj emisiji je rekao: “Svoju porodicu ću štititi dok dišem. Jeste tačno, tresnuo sam ga dvaput reketom, bez tjelesnih povreda. Pobjegao je niz ulicu, nisam mogao da ga stignem onako dok sam se gušio, jer su me sa Infektivne klinike otpustili sa neizliječenom upalom pluća, rekavši mi da je bolje da budem kod kuće nego da pokupim neku bakterijsku infekciju u bolnici”, rekao je Čedomir.

Kasnije je dodao kako je zbog upale pluća koju je imao u januaru ponovno završio u bolnici i da je ovog puta morao da ostane još 3 sedmice u bolnici, jedva je ostao živ. Imao je obostranu upalu pluća, pa mu je razorena dijafragma i cijeli stomak, čak je imaoupalu torakalne kičme, a prva dijagnoza koju je dobio bila je malina bolest. Jovanović je rekao kako je on sa tim svim dijagnozama vidio svoju ženu koja je bila sva u suzama i to je bio kraj priče za njega, a doktori su rekli da je sreća njegova da je uspio da dođe u bolnicu.

Također, Jovanović je priznao da je on bio taj koji je pozvao policiju i da je dao izjavu nakon što je vlasnika udario, pa je dodao kako poslije toga više nije dobio ni jedan poziv: ” Nijednom posle toga nisam dobio poziv na neki normalan način i bio u prilici da odem i kažem šta imam. Rekli ste da sam prebio doktora klinike, pa ništa od toga nije tačno. Pojaviti ću se 24. juna, naravno, ja to želim da uradim” – ispričao je Čedomir.

Ads