Nekako smo navikli da u zadnje vrijeme stalno čitamo neke loše vijesti koje su povezane sa crnom hronikom ili nešto sasvim drugo, ali skoro svaki dan smo imali priliku pročitati kako je neko izvršio ubistvo, samoubistvo, da se desila pljačka, otmica, kriminalni obračun na sred ulice i tako tome slično. Jednostavno smo poželjeli da u moru tih loših i ružnih vijesti pročitamo i nešto drugo, pozitivno, nešto što će nas nasmijati i malo opustiti.

Konačno za vas imamo jednu takvu priču za koju smo sigurni da će vas nasmijati do suza, a radi se o jednom dječaku koji ide u osnovnu školu a koji je na testu pisao o svojoj mami. Ova objava se društvenim mrežama proširla brzinom svjetlosti a nasmijala je svakoga ko je pročitao, i to sve zbog toga što je dijete samo bilo iskreno. Radi se o tome da su oni u školi kao jedan od obaveznih zadataka imali da opišu svoje članove porodice, mamu, tatu, sestru, rata, baku, deku.

Jedan dječak je napisao da njegova mama ima 43 godine, da ima zelene oči, plavu kosu, da radi na blagajni a da su joj omiljena pića zeleni čaj i džin tonik. Na pitanje šta mama uvijek kaže ili ponavlja svakodnevno, ovaj dječak je odgovorio “Isuse bože i je***ti mater”. Nakon toga su uslijedili brojni komentari, a neki od njih su bili “Ali bolji rukopis od mog”, “Isuse bože, što mi donese biljni čaj, donesi mi džin tonik, je*** ti mater”.

Ads