U današnjem članku vam donosimo novosti koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a gdje se svaki dan dešavaju neke nove stvari koje mnoge od nas ostave bez teksta, pa nas u jednu ruku nasmiju, ali opet sa druge strane znaju da nas itekako rastuže. Ne možemo, a da ne spomenemo da je naša javna scena u poslednje vrijeme ostala bez velikih imena, koji su ostavili veliki trag.

U nastavku vam donosimo jednu veoma zanimljivu priču, a radi se o jednom video snimku koji je na društvenim mrežama izazvao lavinu komentara. Ono što je jasno jeste da kada su u pitanju emisije koje se emituju uživo su sklone da se uvijek desi neka nepredviđena greška, i to je sasvim normalna pojava, jer ljudi nisu roboti, i shvatljivo je da su greške normalne. Upravo jedna takva se desila u toku jutarnjeg programa na televiziji Prva.

Naime, radi se o tome da je novinarka izvještavala o najbezbjednijem načinu za gašenje manjeg požara, pa je u tu svrhu njen gost, obučeni instruktor, upalio vatru u zaštićenom krugu. Ono što je sljedeće trebalo da se desi i da bude sljedeći korak jeste aktivacija protivpožarnog aparata i gašenje vatre, koje je trebalo da demonstrira upravo Milica, djevojka kako su oni u prilogu naveli da je prosječne građe i visine. Djevojci je pošlo za rukom da samo aktivira aparat, ali ne i da obuzda vatru.

Za manje od jednog minuta, sve oko njih troje je postalo bijelo od pjene za gašenje, pa ni gledaoci nisu mogli više da razaznaju šta se dešava u toj magli. Na kraju, djevojka je odustala, a novinarka odjavila emisiju, dok je plamen, uprskos svim naporima da bude ugašen, nastavio da gori. Mnogo se komentara nizalo ispod ovog video snimka, a neki od njih bili su: “Jedina mana je što ne može da ugasi vatru”, “hvala na ponudi, ali ne treba, sam ću”, “ali zato u pravljenju magle briljira”, “bravo Milice legendo, vatra je ugašena”.

@onestvari

#milica #dobrojutro #fyp #foryoupage #balkantiktok #srbija

♬ original sound – Uros Jakovljevic

Ads