U našim člancima u poslednjih par meseci jako puno puta smo do sada pisali o neobičnim venčanjima koja ssu se dešavala u Srbiji. Imamo jako puno neobičnih običaja kako na jednom, tako i na drugom kraju Srbije, Nikada jednostavno ne znate koga žemnite, ili za koga se udajete,a kada saznate to uglavnom bude u 5 minuta, i onda vam se celi život jednostavno okrene naglavačke.

Mi se danas tako fokuusiramo na jedno venčanje koje se desilo u Čačku, i to pre par godina, a o njemu su se raspreddale razne priče po društvenim mrežama, imamo jako puno opcija šta se u stvari desilo, a jedina prava istina je to, da se mlada pokupila sa venčanja i jednostavno pobegla sa bubnjarem iz grupe koji je zabavljao mladence te noći.

Ovaj grad je itekako proklet za svadbene parove, jer je u jednom restoranu čak došlo do razlaza gostiju, kada je grom pogodio restoran, usled čega je nestalo električne energije. Također, nedavno je bila jedna svadba, gde se potuklo čak 45 zvanica, te ssu dva kombija specijalne policije moralo da reaguje. Kap koja je prelila čašu desila se prošle nedelje, kada je mladoženja primetio da mu nema žene već nekih pola sata, a kada ju je potražio, našao ju je u garderoberu u jako prisnom stanju sa njegovim rođenim kumom. Šef sale je stao za mikrofon, te je rekao sledeće reči:”” Poštovani gosti, molim vas, uzmite natrag vaše poklone, i idite svojim kućama. Jer, mlada je pobegla sa svadbe, i to za kuma, koji nas je upravo venčao!”

Ads