Jelena Karleuša je definitivno vest broj jedan u novoj 2022 godini, koja je opet nije makla prstom što se tiče muzike, a opet svi pišu o njoj. Naime, sve se desilo sada već davnog 7 januara na Božićnom ručku, kada je izbila velika svađa u njihovom domu i to na božićnom ručku, kada je izbila velika svađa sa njenim suprugom Duškom Tošićem koji ju je prvo plljunuo pa onda ošamario.

Jelena to nije htela da istrpi, pa je poszvala odmah policiju, koja je reagovala tako što je Duška privela, a on je dobio zabranu od 30 dana prilaska svojoj supruzi. Nakon toga je njen suprug definitivno iselio iz vile na Dedinju, te je ostatak pauze od fudbalskih obaveza proveo u stanu kojeg je nedavno kupio u centru Beograda.

Pre samo par dana on je sedeo sa svojim bliskim prijateljima u jednom beogradskom restoranu, kada je malo više popio te je priznao da ne bi n ikada dozvolio da se Jelena razvede od njega. Toliko je voli, da bi joj apsolutno sve oduzeo kada bi odlučila da se razvede od njega, a svu imovinu koju bi mu pripala, prepisao bi ćerkama kada postanu punoletne.

Međutim, da Jelena ne voii dugo da čeka, pokazuje i podatak kada je se razvela od Bojana Karića, odmah je pronašla utehu kod Vladana Marića koji je tada bio uspešan biznismen. Visok korpulentan, i ošišan na keca, a nakon što su prekinuli, upoznala je 7 godina mlađeg Duška Tošića, sa kojim je i dan danas u braku.Da li ste znali za ovu priču?

Ads