Posljednjih dana se nažalost opraštamo od velikih ljudi, umjetnika, naučnika, stručnjaka, ljudi koji su na neki način obilježili naša djetinjstva, odrastanje, ili život generalno. Naime, skoro svaka osoba ima neki svoj uzor u poznatoj ličnosti, bilo da se radi o umjetniku bilo koje vrste ili naučniku, ali je to osoba koja nekako odredi i nađ pravac u životu, pa tako želimo postati poznati glumci, pjevači, ali i astronauti, naučnici, doktori i slično.

Čak i kad odrastemo, a možda i promijenimo mišljenje o svom zvanju, i dalje osjećamo veliko poštovanje prema tim javnim ličnostima, i svakako nam bude žao čuti tužne vijesti o njihovoj smrti. Nažalost, još jedan veliki glumac nas je napustio, a njegovo ime je Džon Rili. Iako zvuči nekima nepoznato njegovo ime, Džon je zapravo bio velika zvijezda američkih sapunica koje su se gledale i na našim prostorima. Rili je tumačio ulogu Šona Donelija u Opštoj bolnici trideset godina, a pored toga je igrao i u poznatoj seriji “Strasti”, ali i u čuvenoj seriji “Dinastija”, koja je bila jedna od najpopularnijih serija na Balkanu, “Beverli Hils”, “Gvozdeni čovjek” i brojne druge serije.

Vijest o njegovoj smrti je bila prvo nepotvrđena a zatim se oglasila i njegova kćerka Kejtlin koja je napisala vrlo dirljivu objavu na društvenim mrežama. “Najsjajnije svijetlo svijeta se ugasilo. Zamislite najbolju osobu na svijetu. A sada zamislite da vam je to otac. Neizmjerno sam zahvalna da je bio moj tata. Neizmjerno sam zahvalna što sam ga mogla vljeti. Zahvalna sam što sam stigla na vrijeme da ga držim za ruku i kažem mu zbogom. Iskreno, ne znam kako ću dalje, ali znam da će on biti uz mene. Volim te zauvijek, tata.”

Ads