Ni danas kako možemo da pročitamo po samom naslovu ništa lijepo nije se desilo, ponovno vam donosimo tužne vijesti koje se tiču domaće estrade, koja je već duže vrijeme u jako lošoj situaciji zbog same pandemije korona virusa. Sigurni smo da se svi sjećate legendi koje su nas napustile u posljednjih 6 mjeseci, Džej Ramadanovski i Bora Drljača su nas napustili još u 2020. godini, a prije nekoliko sedmica nas je napustio i poznati kontautor Đorđe Balašević. Balašević je također preminuo zbog posljedica korona virusa, jer je imao obostranu upalu pluća.

 

Danas ponovno jako tužne vijesti koje donosimo iz Srbije, a to je da preminula velika legenda a radi se o Predragu Živkoviću. On je bio pjevač narodne muzike kojeg slušamo već nekih 35 godina, a imao je jako velike hitove koji su i danas jako popularni. On prije nekoliko dana primljen u bolnicu jer je bio u teškom stanju i zarazio se korona virusom. Predrag je bio spojen na kisik i imao je velike probleme sa plućima. Svi su bili jako tužni a njegova supruga je svaki dan plakala jer je znala da se neće moći izvući, a njegovo je stanje svakim danom bilo sve gore i gore.

Iako je imao upalu pluća, njegova supruga Emilija je rekla kako su doktori govorili da bi trebao da izađe iz bolnice i da ide na kućni oporavak, ali nažalost to se nije desilo. Korona je ipak bila jača od njega i nažalost je preminuo u 85 godini života. Svi ćemo ga pamtiti po njegovim dobrim pjesmama i tekstovima koje je napisao.

Ads