Lidija Vukičević, iako je već duboko zagazila u svoju petu deceniju života i dalje izgleda kao devojka. Jako puno puta je rekla da je za sve zasluužne jako dobra genetika, kao i njene redovne vežbe po teretanama, ali i zdrava ishrana, te najmanje 8 sati sna. Jako dugo je bez muškarca, a kako je krenulo nikada se više neće udati, jer kako je sama rekla imala je brak sa Mitrom Mrkelom, a sa njima je dobila i dva sina, koja su njen najveći ponos.

Definitivno njih dvojicu ima kada god joj zatrebaju, ima i zaštitu od njih dvojice, a Lidija Vukičević se definitivno proslavila u hit seriji “Bolji život”, kada je fascinirala celu Jugoslaviju, a nije mogla proći ispod radara tada jako popularnom Mitru Mrkeli, koji ju je odmah zaprosio, i desilo see šta se desilo. Naime, njen stariji sin Andrej je uspešan fudbaler, a do skora je bio i čklan reprezentacije Srb ije do 21 godine života.

On je igrao u OFK Beogradu, Rad, Sopot i ruumunski Temišvar gde je i završio svoju fudbalsku karijeru. Mlađi sin David radi posao iz snova, koji je odlično plaćen, a san je svakog dečaka. Tako je napisala na Instagramu da je stigla iz Tivta na Beogradski aerodrom, a onda je nabasala na sina, koji je u tom trenutku došao sa totalno druge lokacije, ispod je samo napisala “Život je lep”.

Ads