„Zvezde Granda“ a samim tim i direktor produkcije Saša Popović su tokom godina postojanja ovog televizijskog takmičenja iznjedrili brojne zvijezle sa naše estrade. Od kako je takmičenje počelo sa emtovanjem 2004. brojni su mladi, a i oni malo straiji prošli kroz audicije pred žirijem u raznim izdanjima. Mnogi su od hiljada učesnika „Zvezda Granda“ uspjeli doseći visine naše estrade, ali kako su ti, danas jako uspješni, pjevači izgledali na tim prvim audicijama pred Sašom Popovićem i ekipom.

Radmila Manojlović, ili Rada nije baš dobro prošla u prvom takmičenju za koje se prijavila davne 2003. godine, ipak četiri godine poslije uspjela je doći do finala i osvojiti čak drugo mjesto. Nedugo nakon tog uspjeha 2009. godine objavljuje i svoj prvi album „Deset ispod nule“ sa kojeg je redala same hitove.

U takmičenju Granda 2004. godine je učestovovla i Tanja Savić, ona je na svom prvom takmičenju imala više sreće i osvojila je treće mjesto u finalnoj emisiji. Karijera joj kreće uzlaznom putanjom i u narednom periodu izdaje čak četiri albuma prepuna hitova.

Saša Popović je imao samo riječi hvale za Tanju „Najviše smo očekivali od Tanje Savić. Ona je jedna vanserijska pevačica. Divna, lepa, mlada devojka koja se u “Zvezdama Granda” pojavila sa svojih 19 godina.“ Po njegovom mišljenju ona je mogla biti nasljednica i Cece Ražnatović, te dodaje „Mi smo joj birali pesme i vodili njenu karijeru. Međutim, splet različitih okolnosti je doveo do toga da je jednostavno nema.“ iako dodaje da je ona prisutna na sceni, ali to nije onaj rang zvijezde koju je on planirao napraviti od Tanje.

Milica Todorović je također bila učesnica prve sezone „Zvezda Granda“ sa pukih 13 godina, ali nije imala uspjeha pa je ispala iz šoua. Prijavivši se u drugu sezonu 2005. godine, ponovo kao najmlađa takmičarka je i pobjedila. Nakon tog uspjeha je objavila brojne hitove i gradila uspješnu karijeru. Više o svemu pročitajte OVDJE

Ads