Malo ćemo se posvetiti našim domaćim estradnim ličnostima, kod kojih uvijek ima nekih zanimljivosti u privatnom životu. Naša današnja tema će biti veoma popularni pjevač Đani i njegova supruga Slađa. Prije samo nekoliko dana pisali smo o tome da se ovaj bračni par nalazi pred samim razvodom i to nakon 25 godina braka. Slađa je otišla u Tursku na odmor sa njihvoim sinom i snajom i unukom, a Đani je cijelo vrijeme bio na crnogorskom primorju.

Prema riječima svjedoka iz hotela, ona se svađala sa njim preko telefona, i urlala na njega te mu rekla da je između njih sada definitivno kraj. Svjedoci koji su bliski ovom paru su također rekli kako se Slađa žalila njihovom sinu da je Đani i fizički maltretira, pa da je čak i tukao, ali je ona preko svega prelazilai to najviše zbog porodice. Da je došlo do nekog zahlađenja u njihovom odosu to je i više nego očito, a sada se oglasio i Đani, koji je sada pretrpan poslom, a dokaz tome je i svadba koju je imao prije par dana. 

Fotografije na kojima on ima zalijepljene novčanice od 500 eura na čelu su obišle sve društvene mreže. Đani se oglasio povodom cijele ove priče o krizi u braku, i rekao da nema šanse da se oni razvedu nakon 25 godina braka, jer tek sada je došlo vrijeme da oni žive i uživaju, i da nema logike da se oni rastaju zbog nekih sitnica. Evo i sami pogledajte njegovu izjavu.

Ads