Kako ste i sami mogli pretpostaviti u nastavku pišemo o našim poznatim ličnostima koje su nanašoj javnoj sceni ostavile veliki trag, a mi ćemo ih pamtiti po njihovim ostvarenjima i svime što su uradili u toku svog života. Tačnije  u nastavku pisat ćemo o legendarnom glumcu Danilu Lazoviću, koji je u toku svog života uspio da ostvari brojne zapažene uloge, a ono što je zanimljivo jeste da se neke njegove replike prepričavaju i dan danas, i da su za vrlo kratko vrijeme postale kultne. 

Kada je njegov privatni život u pitanju, nikada nije volio javno previše da priča o njemu, ali ono što je svima jako dobro poznato jeste to da je njegova ljubav sa suprugom Brankom bila ogromna. Danilo i Branka su se vjenčali početkom 80-tih godina i u braku su dobili četvoro djece, kćerke Milenu i Jelenu, te sinove Vuka i Miloša. Kada ju je vidio prvi put rekao je “E nju ću da oženim” i to se na kraju i ostvarilo. Glumac je nažalost preminuo davne 2005.godine, u svojoj 54.godini života, a svi ćemo da ga pamtimo po ulogama koje je igrao u serijama:

“Srećni ljudim”, “Porodično blago”, “Tri karte za Holivud”, “Jagoda u supermarketu” i brojna druga kultna ostvarenja. Oni su se u javnosti pojavljivali vrlo rijetko zajedno, ali jednom prilikom glumica Milica Milša objavila je fotografiju sa Brankom, a onda su mnogi komentarisali kako je Danilova udovica prava dama, i da je prelijepa. Šta vi mislite o svemu ovome? Pišite nam u komentarima ispod.

Ads