Mnogo zanimljivu i interesantnu priču vam donosimo u nastavku, koja je jedna od mnogih koje imamo priliku da vidimo na internetu i društvenim mrežama. Svakako da su oni sa malom djecom koja rade razne stvari, možda i najsmješniji, i takvi video snimci ili priče većinom oduševe one koji gledaju, jer jednostavno djeca su nepredvidiva, spontana i najčistija bića na planeti.

Priča koju vam donosimo vezana je za jednog oca i kćerku, a dolazi nam iz Viskonsina, koji su u svom rodnom gradu bili u potrazi za njihovim psom koji je pobjegao. Tako su se oni vozili i tražili izgubljenog psa, a onda je pored problema odbjeglog psa, ovog tatu snašao još jedan problem. Naime, kada su se oni zaustavili u autu, otac je svojoj kćerki dao njenu omiljenu čokoladu, i onda je prava zabava krenula. Vjerovatno svi znate da djeca najviše vole da nerviraju svoje roditelje kada im je dosadno.

Djevojčici je u autu bilo mnogo dosadno, a s obzirom na to da je bila tati iza leđa, mogla je da radi što god poželi, jer on nije mogao da je vidi. Umjesto da je pojede, djevojčica je odlučila da bude kreativac, pa je od čokolade napravila masku za lice. Tata je primjetio da je kćerka neobično tiha, pa je za svaki slučaj provjerio šta radi, a imao je šta da vidi. Evo i sami pogledajte, a vaša mišljenja i komentare nam pišite ispod.

Ads