O popularnom pjevaču Darku Laziću se u posljednje vrijem najviše pisalo zbog njegovog privatnog života a vrlo malo zbog karijere jer ruku na srce na njoj nije ni radio. Sada se situacija promijenila i njgova pjesma Majko samo na you tube kanalu ima preko 40 miliona pregleda.

Svima je poznato da je Darko prije dvije godine imao tešku saobraćajnu nesreću iz koje je jedva izvukao živu glavu i njegov oporavak je trajao jako dugo. Išao je na fizikalne terapije zbog noge ali nije bio naročito disciplinovan i ostale su posljedice pa ga se često može vidjeti kako hoda uz pomoć štapa. On se zbog nekretanja i udebljao i imao je ozbiljnih problema sa viškom kilograma.

Pošto je i debljina počela da utiče na njegovo zdravlje došao je do trenutka kada je morao okrenuti novi list i početi sa dijetom i fizičkim vježbama. On je išao i na operativni zahvat smanjenja želuca i uz strogi režim ishrane i vježbe uspio je za dva mjeseca izgubiti skoro 50 kilograma. Sada Darko izgleda kao drugi čovjek i jedva ga možete prepoznati.

Pivo i roštilj više nisu ono čemu posvećuje svoje vrijeme, a u svoju ishranu je uključio voće i povrće a vrijeme provodi sa svojom porodicom, suprugom i sinom, na odmoru, kupa se i sunča. On sada i nastupa po manjim klubovima i na ovaj način prikuplja energiju za posao. I na društvenim mrežama često objavi poneku fotku kao što je ova a na kojoj se može vidjeti veliki ožiljak od operacije na njegovom stomaku.

 

 

 

Ads