Ovaj par pojavio se niotkud u javnosti po prvi put kada su krenuli pričati javno o svojoj vezi javno, pa je tu vijest, zbog ogromne razlike u godinama, prenio i veliki broj medija, mahom srbijanskih tabloida, ali i regionalnih portala. Tako su zapali i za oko producentima jednog rijalitija, koji su odlučili da ih pozovu tamo kako bi zaradili novac. Naime, Milijana je imala samo 21 godinu kada se zaručila sa Milojkom koji je stariji od nje 53 godine. Njih dvoje su postali prava atrakcija na Balkanu a pogotovo zato što je Milijana zaista izgledala sretno s njim.

Međutim, njih dvoje su onda ušli u rijaliti šou u kojem je nastao totalni haos. Prvo su se voljeli, pa se vjenčali, a nakon toga je sve krenulo po zlu – počeli su se sve češće svađati, a Milojko je čak napadao Milijanu da ga fizički maltretira. Na vrh svega toga, ona se tamo spetaljala sa više likova, i to na oči svog supruga, pa su  se tu odvijale prave drame. Iako je prva stvar koju bi se svako zapitao jeste gdje su to njeni roditelji, pa dopuštaju ovako sve, prema navodima srbijanskih medija, ni njima nije lako, te prolaze kroz pravu torturu zbog njenog ponašanja.

Međutim, čini se kako je nakon šoua definitivno sve završilo među njima, pa je tako Milijana kazala da je otišla samo pokupiti stvari od Milojka i vratila se kući. Navodno je nakon toga imala prilike vidjeti bivšeg muža u gradu te kaže kako on još uvijek misli da nije sve gotovo. Milijana je također otkrila kako ima novog momka i da je poznata ličnost, ali neće još otkriti  o kome se radi.

Ads