Sinoć je u najgledanijem rijalitiju održana novogodišnja Zadrugpvizija, koja je i više nego bila zanimljiva, a ono što je svima privuklo pažnju svakako jesu komentari stručnog žirija za nastup Dalile i Dejana. Nimalo ih nisu štedjeli, posebno pjevačica Maja Nikolić koja je osula žestoku paljbu po njima, pa se na kraju Dalila sa njom i posvađala, a onda i rasplakala na bini.

Svima je poznato i to da je Maja Marinković odlukom Velikog šefa diskvalifikovana, nakon što je po ko zna koji put nasrnula na Filipa i unakazila ga. Sada je Filip ostao sam, pa su mnogi mišljenja, da će se on i Dalila ponovo spojiti i završiti zajednom, a svojim postupkom nakon Zadrugovizije Filip je to na neki način i dokazao. Naime, nakon što je Zadrugovizija završena, i nakon što su se zadrugari vratili u Bijelu kuću, Dalila je otišla u spoljni toalet kako bi se istuširala, a Filip je bio nedaleko od toaleta.

Prišao je vratima i pokucao praveći se da ne zna ko je unutra, a onda je Dalila pitala “Ko je to?”, da bi on rekao “Filip je, ko je to?” Onda mu je ona rekla da je njegova bivša, a Filip je pitao za koliko će završiti jer mora u toalet, a njen odgovor je bio da će brzo biti gotova. Nakon što je završila i izašla obratila mu se: “Ti kao ne znaš ko je u toaletu, jao, te fore.”, a Filip je na to rekao: “Nisam znao ko je, majke mi, još ti kažeš bivša, imam ih više.” Evo i sami pogledajte kako je to sve izgledalo. Šta vi mislite, da li će se Dalila i Filip pomiriti? Pišite nam vaša mišljenja u komentarima ispod.

Ads