Naše poznate ličnosti su jedva čekale da dođe do popuštanja i ukidanja mjera koje su bile na snazi zbog pandemije korona virusa, kako bi počeli da nastupaju, s ibzirom da su bili na prinudnoj pauzi duže od deset mjeseci. Vjerujemo i da su ljudi poželjeli da odu na neki nastup ili koncert nekoga koga vole slušati kako bi se malo opustili i zabavili. Mi vam u nastavku donosimo priču o jednoj situaciji koja se desila na koncertu Milice Pavlović, a koja je itekako zanimljiva.

 

Naime, Milica je sinoć održala koncert na Trgu u Mionici, a na njenom koncertu je jedno dijete pogošeno, tako što je neko iz publike bacio flašu punu vode koja je dijete pogodila u glavu. Kasnije se ispostavilo da je tu flašu punu vode na dijete bacio jedan tinejdžer, a kada se dogodio taj incident Milica je prekinula koncert i onda se obratila publici. Milica je prvo pogledala dječaka koji se držao za glavu, pa se onda pred svima obratila tinejdžeru koji je bacio flašu, pa mu je rekla : “To je kao “in”, ti misliš da je to “in”?! Možeš da se smeješ do sutra, nebitan si dečko, smešan si”.

Nakon što se koncert završio, Milica je odlučila i da se oglasi na svom Instagram profilu, pa je napisala sljedeće: “Hvala Mionica! Čarobni ste bili! Tinejdžeru koji je iz sve snage bacio flašu punu vode na dete u prvom redu (pritom ponosno podigao ruku kada sam zaustavila koncert da mu poručim par stvari), mogu samo reći da mu želim od srca da se nauči lepom ponašanju, manirima, i bude (nadam se) jednog dana džentlmen, a ne divljak”. Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima ispod.

Ads