Postoje priče koje su toliko nevjerojatne da je teško povjerovati da su istinite.. takva je i ispovijest izvjesnog mladića Danijela koji ima 19 godina, koji je na društvenim mrežama opisao šta mu se sve dogodilo prije godinu dana, na vjenčanju jednog njegovog prijatelja: “Zajedno sa mojom tadašnjom djevojkom i njenom mamom koja ima 42 godine, otišao sam na vjenčanje, i da bismo uštedjeli novac odlučili smo da uzmemo jednu sobu. Međutim, problem je bio što je soba imala samo jedan ogroman krevet. Posle dugog puta smo malo prilegli da se odmorimo, a nakon kraćeg vremena moja djevojka je ustala i otišla da se vidi sa mladom. Čim je ona izašla napolje, njena majka je počela da se skida, i rekla mi je: “Šta čekaš, dolazi kod mene!”, kaže mladić.

Dalje u nastavku svoje ispovijesti ovaj mladić opisuje šta se dalje događalo: “Samo što smo počeli sa seksom, iznenada je uletjela moja djevojka koja je počela da viče: “Mama, j….e, šta to radiš, silazi sa njega?”. Nakon toga je izjurila napolje, a njena majka me je natjerala da odem za njom. Obukao sam se i izašao napolje. Pokušao sam da razgovaram s djevojkom ali ona je sve vreme nastojala da me udari pesnicom u glavu, jedva su je odvojili od mene. Počeli su da se okupljaju svatovi, a mladoženja je dotrčao i pitao: Šta se događa, zbog čega je nastala ovolika frka?. Rekao sam mu šta sam uradio a on mi je uzvratio: Šta čekaš, vrati se tamo i završio posao!”.

Na kraju ovaj mladić kaže da je njegova djevojka otišla, a da je on poslušao svoga druga i vratio se u sobu te je imao žestok seks sa majkom svoje sada već bivše djevojke, te kada se sljedeći dan probudio nije bilo ni njegove djevojke niti njegove majke, i normalno, nije ni nastavio daljnju vezu sa njima dvjema, ali kako kaže, ipak je to za njega bilo odlično iskustvo.

 

Ads