Jelena Karleuša je jedna od najpoznatijih balkanskih zvijezda, koja je svako malo na meti raznih medija i portala, a svima je poznta i po tome što nema dlakena jeziku, i što svima uvijek kaže ono što misli, pa u tome nekada čak i pretjera, a to smo najbolje mogli da vidimo kada je ona bila u žiriju i komentarisala takmičare, a neke od njih je čak uspjela i da rasplače.

Svi ste već upoznati sa tom informacijom da ona više nije u žiriju Zvezde Granda, a na njeno mjesto je došla ni manje ni više nego Ceca Ražnatović. Jelena je bila jedna od ključnih figura u ovom famoznom sastavu, a kako će se ovo takmičenje dalje odvijati bez nje, i kako će se na njenom mjestu snaći Ceca ostaje nam da vidimo. U nastavku pišemo o jednoj Jeleninoj izjavi koja je mnogima bila zanimljiva, a otkrila je nešto iz njenog privatnog života.

Naime radi se o tome da je Jelena otkrila kako su ona i njena majke bile u zaista težoj finansijskoj situaciji, i da su bukvalno jedva preživljavale, a u to vrijeme njena majka je vila voditeljica na jednom radiju. Njena majka je bila jedna od omiljenih voditeljica, a prema njenim riječima plata joj je bila samo dvije marke, što je malo nerealno.

Ona je rekla i to da su se one nekako snašle, i da im je prvi put u životu neko pomogao, a radilo se i poznatom pjevaču Jašaru Ahmedovskom, koji joj je tada dao 500 maraka. I sam Jašar je rekao da je Jelena kao mlada djevojčica bila veoma talentovana za muziku, a on je htio da joj da neku novčanu potporu kako bi ona nastavila da se bavi pjevanjem i da uđe u muzučku industriju. Jelena je nejgovu izjavu podijelila na svom Instagram storiju i tom prilikom mu se zahvalila.

Ads